Foto: PRIVAT
Sandra Carlborg.

”Detta är min låt!”

Min Spotifylista

Musik betyder mycket för mig. Behöver energin gå upp, hjälper nästan alltid en grym låt! Listan jag har valt är en blandning av låtar genom livet! Mestadels kopplat till olika händelser och prestationer. Bered er på en hel del Uggla, då jag är ett obotligt Uggla-fan!

Skrolla ned för att komma till Spotifylistan.

1:a gången – Magnus Uggla
Först ut och förmodligen den låt jag lyssnat på flest gånger i mitt liv! Påminner om att njuta av livet, det går ju så fort ändå! Ugglas Alla får påsar, var en av mina första skivor och det var där och då mitt Ugglaintresse började!

Vittring – Magnus Uggla
Denna låt sätter jag på när jag vill påminna mig själv om att allt är möjligt! ”Allting som jag vill kan jag göra, om man är positiv som f*n så går allting bra”!

Värsta grymma tjejen – Magnus Uggla
Detta är min låt! Den kom ut i samma veva jag kvalade in till Europatouren första gången 2004. Jag lyssnade på den varje morgon under de 2 veckorna. Sätter på den när jag vill ha en egoboost!

Here without you – 3 doors down
Denna låt har jag lyssnat på mycket under mina resor genom åren! Det har varit och är fortfarande långa perioder jag är iväg från nära och kära!

Tiden är nu – Jens Bredberg
Låten påminner mig om att leva här och nu och att mina val i livet har tagit mig till den jag är idag! Extra kul att det är en gammal vän och Alingsåsare som gjort den!

I will wait – Mumford & sons
Simons och min låt! Vi lyssnade mycket på den när ni träffades! Den är härlig och jag blir alltid glad när jag hör den!

Jump – Van Halen
Min Long Drive-låt! Den återspeglar känslan av att gå upp på teeboxen inför tv-kameror och fullsatta läktare, få upp adrenalinet och bara ösa på och slå så långt det går!

Wake me up – Avicii
Dagarna innan VM är pressen och nervositeten så hård på mig själv att jag stundtals bara vill fly där ifrån ”Wake me up when it’s all over”! Blandade känslor, men nervositeten ger energi, så också låten!!!

När vi gräver guld i USA – Glenmark, Eriksson, Strömstedt
Min egna officiella VM-låt! Den har peppat mig till mina VM-guld och jag får gåshud varje gång den spelas!

We are the champions – Queen
Denna låt symboliserar mina nära och kära som tror på mig och som alltid finns runt mig och supportar i med och motgångar! Tillsammans are we champions!
Sandra Carlborg

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.