Karlsson tackar för sig

Innebandy

David Karlsson slutar som tränare för Sävens BK med omedelbar verkan.
– Anledningen är att vi haft för dålig närvaro på träningarna den sista tiden, säger han.

Efter en mycket lyckad första halva av säsongen (Säven ligger tvåa i division III) väljer nu David Karlsson att tacka för sig.
– Jag var extremt tydlig när jag hoppade på uppdraget för ett och ett halvt år sedan. Jag sa då att jag inte var jätteintresserad att träna innebandylag på lägre nivå, men kunde göra ett undantag om det blev en rejäl satsning, säger Karlsson, och fortsätter:
– Det var kanon förra säsongen och i början på denna men på sistone har det varit sämre uppslutning. Jag har påpekat det för klubben, men trots det har ingen förändring skett. Därför känner jag mig tvungen att ta det här beslutet.

Karlsson säger vidare att Säven är en trevlig förening med en bra sammanhållning i laget.
– Laget har gjort jättefina resultat men jag är mycket besviken på att det blivit så här på sistone. Istället för att stanna kvar och vara sur på situationen avgår jag istället utan att bli ovän med folk. Samtidigt hoppas jag att detta kan ge killarna i laget en tankeställare så de kan avsluta säsongen på bästa sätt.

Hur ser du på din tränarframtid?
– Om jag ska träna något lag i framtiden kommer det bli på förbundsserienivå eller inget alls.

Någon ersättare är inte klar i dagsläget.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher