”Mommo” fortsätter i VIK

Fotboll

Mohammed ”Mommo” Abdulrahman har varit ryktenas man en tid. Men nu står det klart att anfallaren stannar i Vårgårda IK.

Inför säsongen 2017 värvades en skadeförföljd Abdulrahman av VIK, och det fanns vissa frågetecken kring var han stod rent formmässigt. Men dessa förvandlades till utropstecken tämligen snabbt – och Mommo öste in mål i parti och minut för division II-nykomlingen.

Han slutade två i hela seriens skytteliga med sina 18 fullträffar, och har efter säsongens slut varit ett jagat villebråd. Men trots det väljer Abdulrahman alltså att blir VIK trogen ytterligare en säsong.

”Med tanke på det stora intresset för Mommo är vi jättestolta och nöjda att han stannar. Han trivs bra hos oss och det är en stor anledning till att han väljer att förlänga”, säger sportchef Gabor Hacker.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher