Foto: BOSSE ÅSTRÖMStefan Strind, fotbollstränare.
Foto: BOSSE ÅSTRÖM
Stefan Strind, fotbollstränare.

Stänger inga dörrar för Norrby

Fotboll

Mohammed Ali Kahn får inte dispens för att bli Norrbys huvudtränare.
Han saknar den rätta licensen, den Uefa PRO-licens som Stefan Strind har.
– Jag har inte hört något från Norrby, säger Strind.

Strind och Peo Häggström var som bekant högaktuella att ta över Norrby som tränarduo men till slut valde Boråslaget den gamla mittbacken Mohammed Ali Kahn, tidigare tränare för Husqvarna.

Men nu står det klart att den dispensansökan för att Ali Khan ska få stå som huvudtränare för Norrby i Superettan inte godkänns. Därmed måste Norrby ha en huvudtränare med Uefa PRO-licens, vilket Stefan Strind har.

– Jag har inte hört något från Norrby alls faktiskt, säger Strind när AT-sporten ringer upp på torsdagseftermiddagen.

Kan du tänka dig att hoppa på, om dom skulle höra av sig?

– Det är en hypotetisk fråga, skulle dom ringa så får man ta ställning till det då. Jag har inte reflekterat så mycket över det, dom hade andra kandidater än mig och Peo som dom tittade på också. Vi förde ju en diskussion då, men skulle dom höra av sig igen är det något man måste fundera över.

Tidsfristen är knapp, då Norrby måste ha en lösning klar senast måndag. Men det avskräcker inte Stefan Strind.

– Det är klart, jag har varit inställd på så mycket annat sedan det inte blev något med Norrby. Men som med allt annat får jag ta ställning till det först om alternativet skulle dyka upp.

Inte heller Peo Häggström säger nej till en eventuell lösning, som i så fall skulle behöva vara tillsammans med Strind då Häggström ännu inte har Uefa PRO-licens.

– Det är fortfarande intressant om det skulle bli så, absolut, men det är heller inget som jag hört något om än.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher