Den eländiga halkan

Alingsås

Jag trodde att fastighetsägarna hade ansvar för trottoaren utanför fastigheten, men det verkar ju inte så vad jag kan se. Har själv en fastighet och där blev vi ålagda att hålla trottoaren ren från snö och is, men nu använder kommunen vår trottoar att lägga upp snö på så vi kan inget göra.

Men alla dom andra har ju inte det så, men det kvittar. Dom struntar totalt i sina trottoarer. Just nu är det rena isgatan så man riskerar att halka omkull varje gång man går ut, och jag som har hund måste ju gå ut flera gånger om dagen. Är man en gammal pensionär då är man ju i riskzonen. Jag har broddar men dom hjälper dåligt på isgata. Ska det vara så?

  • Ingrid Johansson
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.