Flera misshandlades i bråk

Alingsås

Flera personer var inblandade i ett större bråk på Stockslycke under måndagskvällen.

Det var vid 23.30-tiden som polis larmades till Stockslycke där ett 10-tal personer hamnat i bråk efter en dispyt. En kvinna ska ha fått skärskador i en hand då hon försökte gå emellan och skydda en person. Hon fick föras till sjukhus för vård, men det ska inte röra sig om några allvarligare skador. I samband med händelsen ska en man ha fått flera knytnävsslag i ansiktet, och han ska även ha blivit rispad med kniv i handen. Han ska dock inte ha behövt någon sjukvård. Ytterligare en man ska ha blivit sparkad och slagen under sammandrabbningen.

Polis har upprättat anmälan om två fall av grov misshandel och en misshandel. Någon person hade ännu på tisdagsmorgonen inte gripits i ärendet.
 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher