Herrljungaföretag satsar och byter namn

Herrljunga

Fideltronik Scandinavia i Herrljunga lägger ett ökat fokus på den skandinaviska marknaden och byter namn till Dynamic Precision Sverige AB.

Det handlar om mer än bara ett kosmetiskt namnbyte. Det handlar om ett ökad tyngdpunkt på Skandinavien och en tydligare koppling till kollegorna inom Dynamic Precision, placerade i Stockholm, Oslo och Gdansk. Detta skrivs det om i branschtidningen Evertiq.

Företaget arbetar med elektronik och erbjuder helhetslösningar för elektronikproduktion.

Hela kedjan

Till Evertiq säger Johan Holm, VD för den svenska enheten, att man nu siktar tydligare mot kunder som behöver hjälp med hela kedjan – från utveckling vidare till eftermarknadstjänster.

– De flesta kunderna i Skandinavien är helt ointresserade av att köpa olika tjänster från olika leverantörer; designtjänster här borta och CAD eller produktion där borta för att sedan ta eftermarknad någon annanstans. Det kostar för mycket tid och energi och vi ser redan nu ett helt annat gensvar från kunder då vi kan leverera hela kedjan, säger VD Johan Holm.

Det är ingen verksamhet som skalas bort utan elektronikproduktionen och reparationsverksamheten fortsätter som vanligt i Herrljunga. Det handlar om en omfokusering som nu implementeras tillsammans med namnbytet. 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher