Kvinna åtalas – misstänks ha knivskurit man

Vårgårda

En kvinna åtalas efter misstankar om att hon knivskurit en man i Vårgårda kommun under hösten.

Enligt åklagarens beskrivning ska kvinnan ha jagat en man med kniv och skurit honom på armarna. Vid samma tillfälle ska hon även ha skurit sönder däck på mannens bil. Ett par veckor efter händelserna ska kvinnan ha rivit ner och monterat bort komponenter på ett hemlarm på mannens bostad, vilken är belägen i Vårgårda kommun. Kvinnan åtalas för misshandel och två fall av skadegörelse, vilket är brott som hon nekar till.

Under hösten och vintern har polis vid fyra tillfällen stoppat kvinnan då hon kört bil trots att hon saknar körkort. Det resulterar i att hon nu åtalas för fyra fall av grov olovlig körning. Det är gärningar som hon har erkänt.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher