Arkivbild. Jenny Schagerlind
TILLBAKS I RUTAN. Unga mamman Natalie Grip tillsammans med döttrarna Alicia, Joline och Ronja.
Arkivbild. Jenny Schagerlind
TILLBAKS I RUTAN. Unga mamman Natalie Grip tillsammans med döttrarna Alicia, Joline och Ronja.

Natalie fortsätter i rutan

Herrljunga

På onsdag drar en ny säsong av tv-serien Unga mammor igång igen. 23-åriga Natalie Grip från Ljung är åter en av deltagarna.

Det har hänt en del för 23-åringen sedan dess att den första säsongen av serien spelades in. Hon har blivit en tv-profil, förlovat sig med sin nya kille Richard och de har tillsammans köpt en gård strax utanför Falköping.

– Det ska bli väldigt roligt att det kör igång med en ny säsong nu. Särskilt barnen tycker det är kul att se sig själva på tv, säger Natalie Grip.

Kan sändas på 3:an

Serien sänds på Viafree och det kommer släppas två avsnitt i veckan med start 7 februari. Säsongen som kommer nu är den tredje i ordningen och Natalie har varit med från början.

Tidigare har programmet även sänts i TV3. Om det kommer göra så även denna säsong är inte klart än.

Vad kommer tittarna att bjudas på denna säsong?

– Jag får inte säga så mycket men det kommer så klart bli mycket från vardagen och mycket ridning och djur som är en stor del av mitt liv.

Är det aktuellt med ytterligare säsonger för din del?

– Det vet jag inte än. Men jag skulle tycka det var skoj att få göra mer, absolut.

Unga mammor var nominerade till årets realityprogram på Kristallengalan i höstas och Natalie Grip var på plats. Det var också då som hon förlovade sig med sin nya kille Richard.

– Han har kommit in mitt liv på ett väldigt snabbt och bra sätt. Mina yngsta barn började väldigt snabbt kalla honom pappa och även min äldsta dotter kallar honom numera pappa ibland.

Övriga deltagare i årets säsong är: Julia Bergman, 22, Vinslöv, Fayme Elmén, 21, Segersäng, och Linn Andersson, 19, Örebro.

Ett nytt avsnitt av Unga mammor släpps på Viafree varje onsdag och torsdag med start 7 februari.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.

veckansluncher