Foto: Filip Landqvist

Nattligt inbrott i butik

herrljunga

En radio- och tv-butik i centrala Herrljunga utsattes för ett inbrott natten till måndagen. Väktare upptäckte strax före klockan 03.30 att dörren till lokalen var uppbruten. Enligt polis ska tre personer dessförinnan ha varit synliga vid butiken.

Polis kallades till platsen. Enligt polisen hade ett vittne sett en bil köra därifrån. Bilen hittades sedan tom på vägen upp mot Vedum. Den är sedan tidigare anmäld stulen. Polisen misstänker att tjuvarna har bytt till en annan bil. 

Datorer, telefoner och kameror till värde av cirka 100 000 kronor uppges ha stulits.

Läs mer i tisdagstidningen

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.