Foto: Katrin Niklasson
Ove Axelsson, fastighetschef på TB-Gruppen, och Daniel Abaji, en av O’Learys Alingsås delägare, gör tummen upp för O'Learys etablering i Storken.

O’Learys flyttar in i Storken

Alingsås

Nu står det klart att O’Learys öppnar restaurang i Gallerian Storken till våren.
– Vi ser flytten till Gallerian Storken som en fantastisk möjlighet för oss att växa, säger Daniel Abaji, en av O’Learys Alingsås delägare.

Spekulationerna kring vilken verksamhet som ska flytta in i den restauranglokal som stått tom på Gallerian Storkens övre plan har varit många. Men nu står det alltså klart att det är O’Learys Alingsås som flyttar från sin nuvarande lokal på Göteborgsvägen och in i Storken.

– Lokalen vi har nu är 417 kvadratmeter men i Storken får vi större, och även en lokal som är mer lättjobbad, säger Daniel Abaji, och tillägger:

– Det här känns jättekul! Ambitionen att växa har alltid funnits.

Inom kort påbörjas en ombyggnation och anpassning av lokalen och i god tid innan två av sommarens stora evenemang – Fotbolls-VM och Gothia Cup – kommer O’Learys ha dragit igång sin verksamhet i Gallerian Storken.

– Som det ser ut nu, om allt går som det ska, öppnar vi i maj månad, säger Daniel Abaji.

Ove Axelsson, fastighetschef på TB-Gruppen, som är ägare och förvaltare av Gallerian Storken, välkomnar gallerians nya tillskott med varm hand.

– Vi är oerhört glada över att O’Learys väljer att flytta sin verksamhet till oss. Tillskottet är mycket välkommet för både kunder och butiker och i gengäld får O’Learys ta del av ett stort kundflöde som inte går att hitta någon annanstans i Alingsås. Jag tror att detta är början på ett mycket långt och gott samarbete, säger Ove Axelsson.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.