Två män skadade i bråk

Sollebrunn

Två män påträffades skadade vid en bostad i trakten av Sollebrunn vid 23-tiden på torsdagskvällen. När polis och ambulans anlände till adressen påträffades de båda skadade männen, en inne i bostaden och en utomhus. Båda ska ha haft skador orsakade av någon form av tillhygge. Männen fördes till sjukhus för vård, men enligt polis rör det sig inte om några allvarligare skador.

Enligt polisens misstankar har de båda männen hamnat i ett bråk där de gett sig på varandra. De närmare omständigheterna kring vad som hänt är dock oklara. Enligt polis har en anmälan om grov misshandel upprättats.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.