Flodman ersätter Brødsgaard

Handboll

Mattias Flodman, 27. Där har ni Alingsås HK:s nya assisterande tränare. Flodman tar nu alltså klivet in i elitverksamheten efter att ha varit ungdomstränare i föreningen under det senaste året.
 
– Det här känns både inspirerade och roligt på alla sätt. Även om man alltid funderar lite över varje val man gör i livet, kändes det här som en härlig utmaning när jag fick frågan. Jag sa redan när jag flyttade till Alingsås att det var få förunnat att få jobba med sin hobby och att nu få göra det på elitnivå ska bli jätteroligt, säger Flodman i ett pressmeddelande. 

Mattias Flodmans avtal löper över tre säsonger där han inte bara kommer vara assisterande tränare.
– Jag kommer även kliva in som huvudtränare för vårt utvecklingslag HP Alingsås, samt tillsammans med Mikael Franzén sätta och ansvara för strukturen kring föreningens elitverksamhet. Dessutom kommer jag vara övergripande ansvarig för strukturen kring juniorlag och a-pojk.

Mer om rekryteringen i lördagens pappers-AT och eAT

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.