Foto: STEFAN SAMUELSSON
DIPLOM, BLOMMOR OCH TÅRTA. Redovisningskonsulten Sandra Johansson, till vänster, uppvaktades av Susanna Nerell, Centerkvinnorna.

Prisas som årets kvinnliga företagare

Alingsås

Sandra Johansson, Flexfunktion Ekonomibyrå, har utsetts till Årets kvinnliga företagare i Alingsås kommun av Centerkvinnorna.

– Hon har drivkraft att stötta och peppa kvinnor att våga starta företag, både på landsbygden och i staden, säger Susanna Nerell, ordförande i Centerkvinnorna Alingsås.

I torsdags, på internationella kvinnodagen, överräckte hon ut diplom, blommor och tårta till Sandra Johansson, som firar 10-årsjubileum med sitt företag till sommaren.

Hon startade det i Gräfsnäs och flyttade 2010 in till Kungsgatan i Alingsås. Hon jobbar med redovisning och tar således hand om andra småföretags bokföring, något som exempelvis underlättar för dem som vill starta eget.

– Jag jobbar med flera olika branscher samtidigt. Det är det som är så roligt, att få följa med andra företag på deras resor, säger den auktoriserade redovisningskonsulten Sandra Johansson och påpekar att det inte ska förväxlas med revisionsarbete. 

Läs hela artikeln i lördagstidningen

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.