Stoppades med amfetamin i bilen

Alingsås

En man i 30-årsåldern åtalas för narkotikabrott efter att polis ertappade honom med närmare 100 gram amfetamin i en bil.

Det var i slutet av februari som polis fattade misstankar mot en personbil på E 20 och beslutade att stoppa fordonet för kontroll. När föraren öppnade sidorutan kom det enligt polis en doft av marijuana inifrån bilen. Förutom föraren åkte det med en man i 30-årsåldern som passagerare i bilen.

När polis kontrollerade passageraren hittade de närmare 100 gram amfetamin och drygt 20 gram cannabis, vilket var förpackat i mindre portioner. På sig hade mannen också två telefoner. När det upprepade gånger ringde på en av telefonerna svarade en av poliserna. Ovetande om vem som svarade förklarade uppringaren att han stod utan­för en butik och väntade på att få köpa 30 gram.

Läs mer i lördagstidningen

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.