Tupp med blå horn

Alingsås

Nu har man lekt i Bolibompahuset igen! Inför 400-årsjubiléet har någon (dyr konsult?) kommit på att vårt vackra kommunvapen inte duger. Istället har man flummat fram en stiliserad figur som ser ut som en flerfärgad tupp med blå horn! Det skall tydligen föreställa en hjort men inte ens Picasso hade kunnat se detta och ingen, absolut INGEN, har efterfrågat detta monster. Vem i herrans namn har beslutat detta?! Kommunstyrelsen? Kulturnämnden? Tjänstemän? Byt ut alla i kommunhuset som förstör vår kommun, vår historia och vårt kulturarv. Ta tillbaka vårt kommunvapen, som går tillbaka till ett sigill från 1630-talet, och kasta bort den blåhorniga tuppen! Skäms!

  • Gjort är Hjort
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.