Väntat resultat med Bullerplank

Alingsås

Ja vad skall man säga, Ingen är väl förvånad längre när det gäller hur bygglovsärenden hanteras av Alingsås kommuns samhällsbyggnadskontor. Vi är nog många fastighetsägare som ser fram emot att de nya bullerskärmarna kommer på plats. Men precis som man kan förvänta sig så sätter kommunen käppar i hjulet när det kommer till bygglov som skall godkännas. Jag har inte stött på någon entreprenör i byggbranschen som är förvånad över att det krånglar och är extra komplicerat när det skall hanteras något på samhällsbyggnadskontoret i Alingsås. Varför skall det vara så tungrott i Alingsås, Ingen chef verkar få ordning på denna avdelning? När vi ändå pratar om bullerskärm så är jag väldigt förvånad över att inte inte kommit någon förklaring från styrande politiker och tjänstemän om varför man skänker pengar till TB-Gruppen, genom att bjuda på nästan 4 miljoner kronor. Vi skattebetalare får istället stå för den del av skärmen som man redan kommit överens om att TB-Gruppen själva skall stå för?

  • Centrumbo
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.