Att ni inte skäms, nässprej vs toblerone!

Alingsås

All heder åt en chef som tar tag i handlingar som strider mot lagar och regler. Bra jobbat! Det ger mig hopp om rättvisa och framtid, ge er inte. Fortsätt gräv, anmäl och för tusan ta inte åt er av skitsnack!

Varför skriver jag nässprej vs Toblerone? Ja, det var ju ”bara”en Toblerone som förevigade en politiker. Eller den i Örebro som roade sig med att klippa/klistra kvitton. Där var ju kvittona redovisade fast redigerade. I Alingsås finns kvittona, men inte på rätt plats!

Några råd till de inblandade:

1) sluta prata – det pågår en utredning. Allt ni säger nu skadar er.

2) istället för att gå till tidningen, leta efter någon som kan hjälpa er juridiskt, det behövs.

3) ta inget med en politiker, Speciellt en Som säger att hen Ska stanna hemma för det är inte bra för henS hälsa att vara på jobbet, men hen Ska inte SjukSkriva Sig. Hen Ska arbeta vidare i sin tjänSt…….! Vad liknar det?
Är det en rekommendation till alla som mår dåligt på jobbet, stanna hemma – sjukskriv dig inte, men jobba som vanligt…..? Tänk på det ni alla inom omsorg, alla lärare, landstingsanställda, poliser, ja egentligen alla som arbetar, anställd eller egen företagare. Gå inte till jobbet, sjukskriv er inte, men jobba från annan ort.
Vilken tur att inte Hjalmar Branting stannade hemma för då hade han aldrig fått Nobels fredspris 1921.

4) gjort är gjort, eller mera passande inför Alingsås 400-årsjubileum: Hjort är Hjort, hur dyrt det än blir och hur ful den än må vara.

  • Messerbisser
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.