Foto: Anders Engström
Pristagaren Tomas Andersson, Bygg Tomas AB, tillsammans med Johanna Larsson och Gerd Andersson, båda vid Arbetsmarknadsenheten Herrljunga kommun.

Bygg Tomas prisades på gala

Herrljunga

Företaget Bygg Tomas AB från Herrljunga prisades på en gala i Borås, som en av arbets­givarna i Sjuhärad som på olika sätt gjort goda insatser för personer som står långt från arbetsmarknaden.

Det var andra året i rad som det arrangerades en gala som uppmärksammar och sprider inspiration om hur samarbete mellan olika myndigheter och arbetsgivare kan bredda arbetsmarknaden.

Det handlar om samverkan med resultatet att personer som tidigare stått långt från arbetsmarknaden kommer ut i egen försörjning.

För att finna sin väg mot arbete eller studier är målstyrda utvecklingssteg, vilka utvecklats inom det ESF-finansierade projektet POINT, samt arbetsträning och praktik hos arbetsgivare viktiga steg på vägen för deltagarna.

En av fem arbetsgivare från Sjuhärad som hyllades på scenen i Sinnenas Hus i Borås var Bygg Tomas AB från Herrljunga. Vd Tomas Andersson fick komma upp på scenen för att ta emot diplom och blommor.

Läs motiveringen till utmärkelsen i lördagstidningen

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.