Arkivbild: Mikael Svensson
FOLKTÄTT. Förra året såg det ut såhär under Spring night shopping, då evenemanget hade premiär. I kväll är det dags igen.

Dags för shopping i vårkvällen

Alingsås

I kväll, torsdag, arrangerar gallerian Storken Spring night shopping då butikerna har öppet långt in på vårkvällen och det bjuds på extra fina erbjudanden i butikerna.

Det var förra året som gallerian Storken för första gången arrangerade Spring night shopping. Initiativet föll väl ut.

– De flesta butikerna hängde på förra året och nu känns det som en självklarhet för alla att hänga på igen, säger Sofia Mari, marknadsansvarig för gallerian Storken.

Butikerna kommer ha extra fina erbjudanden kvällen till ära, och dessutom har shopparna chansen att få sitt köp betalt av Storken, då de betalar tre slumpvis valda kunders köp under kvällen.

På plats för att ge tips och shoppingråd finns designern och modeexperten Erika Berg Levin, som också kommer inspirera kring vårens och sommarens trender. 

– Det blir vår- och sommarmode med festtema inför alla kommande kalas som student och bröllop, och vi kommer även ha en make up-artist som visar fest-make up, säger Sofia Mari, och fortsätter:

– Vi kallar Spring night shopping för förfesten i år då Storken firar tio år i år och vi tänker ha en riktigt stor fest till hösten, säger Sofia Mari.

Utöver att shoppa kommer man flanörer även kunna ta del av en uppvisning med dansgruppen Secrets samt underhållning med Alingsås musikteatersällskap under kvällen.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.