”Jag triggas enormt av det du totalt feltolkar”

Alingsås

Du fega ”medarbetarna” som måste gömma dig under en signatur samtidigt som du angripen namngiven person är av samma skrot och korn som kommundirektören. Hon vill kväsa debatten genom att inte svara på frågor och du genom att med mask över huvudet, för att inte kännas igen, stoppa all kritik precis som maktfullkomliga stater brukar göra mot sina medborgare.

Om du signatur tror att vi som betalar din lön ska tiga så blir det precis tvärtom. Jag triggas enormt av det du totalt feltolkar i min så fantastiskt sakliga redogörelse av ABC och den löjliga polisanmälan. Och vet du vad, min personliga uppfattning om kommundirektören har faktiskt åkt upp ett snäpp och du nickedockasignaturen befinner dig genom att anonymt angripa mig i absoluta botten, vem trodde det? Är det konstigt att medarbetare flyr snabbare än ni hinner slösa med våra skattepengar med sådan inställning till oss medborgare att vi ska blunda, hålla käften och inte kritisera?

Du skriver om personangrepp och kränkande angrepp när allt jag skrivit är att redovisa sanning och fakta. Och att jag i all min ödmjukhet skulle bygga upp någon vrede är en underbar tolkning av mitt timida och vänliga sätt att lägga fram fakta. Dessutom skrattar jag gott åt din tolkning om dödshot, spelar du korkad eller är du det? 

Att du försöker tysta det fria ordet och det grundlagsskydd som varje människa har att tillåtas ha en personlig åsikt, få framföra det om vad de vill gör mig bekymrad, är det verkligen i den atmosfären du arbetar? Du tycker att såna som jag ska hålla käften för jag benämner saker och ting vid deras rätta namn. Ännu värre är att du också försöker tala om för Alingsås Tidning vad de får skriva och eller publicera. Men vet du vad anonyma ”medarbetarna” är det nåt som jag kan lova att du kommer att misslyckas med, så är det att få tyst på kritik från tidningar och medborgare och då särskilt från mig.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.