Praktisk fråga till ”medarbetarna”

Alingsås

Skulle du som skriver anonymt under signaturen ”medarbetarna” kunna förklara hur det praktiskt går till att vara talesperson för alla kommunens tusentals anställda, d.v.s. alla medarbetare? För du anser väl ändå att alla är medarbetare i kommunens organisation? Om inte, vilka anser du då inte vara medarbetare?

Kan du då också förklara var någonstans du skriver dina insändare? Du gör det väl inte på betald arbetstid på våra, d.v.s. medborgarnas, datorer. Om du gör detta vilket inte är tillåtet, ”stämplar” du då ut, så vi inte också behöver betala din lön under tiden du gör det som inte är tillåtet? Hur delger du sedan alla medarbetare dina skrivningar och hur får du godkännande från alla? Och varför har inte alla medarbetare i organisationen fått yttra sig över dina skrivningar då du anser dig representera ALLA medarbetare?

Jag har flera vänner som är medarbetare i kommunen som inte har fått läsa vad du skriver innan du publicerar och som inte håller med dig i dina skrivningar. Varför ska de då behöva stå till svars för vad du skriver?

Är det inte bättre att du skriver under med ditt namn och sluta upp med att självsvåldigt anse dig ha rätt att tolka alla tusentals medarbetares åsikt? Kanske AT kan redovisa varifrån mailen kommer från ”medarbetarna”. Kommer de ifrån en kommundator eller från en privat dator och när på dygnet kommer de? Detta kan ju inte vara stor hemlighet men intressant för oss skattebetalare.

En kommentar
Dela innehållet

Skriv en kommentar

  1. AT lämnar inte ut några uppgifter från vilka datorer eller servrar insändare, skrivna under signatur, kommer, lika lite som vi talar om vem som använder en viss signatur.
    mvh Stefan Samuelsson, webbredaktör.

Kommentering är stängd.

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.