Svar igen om Faktum

Alingsås

”Vad var det för ord – var det kort eller långt eller illa skrivet”. Tyvärr så observerade jag inte det begränsade utrymmet.

Först, jag har i många år köpt Faktum eller givit dem en slant. Vad jag reagerar mot är den organiserade Faktum-försäljningen av rumänska och bulgariska familjer. Detta kan inte var andemeningen i idén som skapades en gång för svenskar.

Detta skall inte vara en affärsverksamhet för vissa sydeuropiska länder. Dessa länder får idag miljoner från både Sverige och EU. De får lösa sina problem hemma. Det gjorde Sverige för hundra år sedan.

Läs mer: Svar till Jan Höst

  • jan höst
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.