Svar till Medborgaren

Alingsås

Det gläder mig att vi är överens: Vi avvaktar den juridiska expertis som i flera avseenden är eller kommer att bli inblandad i ärendet. Precis som min signatur och insändare uttryckligen anger är det precis den lösning som jag förordar. Vi är tydligen också överens om att även den andra parten ska höras. Toppen! Märkligt dock att du som tydligen hejar på den enda part som hittills hörts och som aktivt förvägrat motparten att höras hyser den åsikten, men även det är naturligtvis oerhört glädjande.

Vad tillför min insändare förutom mer galla frågar du? Suck… I min insändare skriver jag uttryckligen att när alla fakta är på bordet och alla parter därmed hörts är spekulationer och åsikter noll värda. Då äntligen kanske folkdomstolen packar ihop och går hem. I min vildaste fantasi hoppas jag också att en och annan kanske till och med stannar upp och tänker sig noga för innan hen i fortsättningen dömer en medmänniska utan annan grund än en åsikt eller en känsla.

Har du barn? I så fall, när de kastar mat på varandra tvärs över matbordet, sitter du bara tyst intill och uppför dig? Eller tvingas du motvilligt ur din milda natur, eftersom du inte har något annat val än att agera i en för dig påtvingad situation? Jag är personligen inte ansvarig för att återupprätta den goda stämningen eller varumärket i vår stad. Det var nämligen inte jag som förstörde dem. Jag agerar bara med de medel som jag anser att den på mig påtvingade situationen kräver, och mitt tålamod är slut för länge sedan.

Slutligen lite pedagogisk hjälp på traven: I mitt sista stycke säger jag att kommundirektören säkert har gjort goda saker för vår stad, men att de aldrig kan väga upp hennes skadliga gärningar. Skadliga och möjligen även brottsliga, åtminstone som jag läser lagen, men det låter vi väl den juridiska expertisen avgöra, eller?

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.