Foto: Filip Landqvist

Just nu: Kommunens växel ligger nere

Alingsås

Just nu går det inte att ringa Alingsås kommun via växeln. Det är också svårt att komma fram till vissa förvaltningar liksom bolagsväxlarna.
– Det jobbas för fullt med att få allt att fungera igen, säger IT-chef Melker Härnälv i ett pressmeddelande.

Sedan i morse ligger Alingsås kommuns växel nere, liksom även växlarna hos Alingsås kommunala bolag, Alingsås energi, Alingsåshem och FABS. Socialförvaltningen, Bälinge avfallsanläggning, och bemanningsservice har bara en linje öppen vilket också ställer till en del bekymmer. Alingsåshems och Alingsås Energis kundtjänst håller även dom endast en linje öppen.

– Det handlar om ett tekniskt fel, men vi har löpande kontakt med det bolag som har hand om våra växlar och hoppas kunna komma tillrätta med det här snart så att vi återigen kan öppna upp växlarna fullt ut, säger Melker Härnälv.

Det går däremot att mejla Alingsås kommun och det går även att nå enskilda tjänstemän och personal direkt om man har direktnummer. 

Felsökningen pågår och mer information kommer efterhand. 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.