Foto: AT
SYMBOL OCH GENVÄG. Gå in på hemsidan alingsastidning.se och välj Lägg till på startskärmen så dyker AT-symbolen, som är en genväg till tidningen, upp.

Så läser du AT i mobilen

hela området

Fler än hälften av AT:s läsare på webben läser numera tidningen via mobilen. Det bästa är göra det via hemsidan. Tidningens populära mobilapp fungerar sedan en tid inte i Android-enheter.

Flera läsare har den senaste tiden hört av sig om att de inte kan läsa AT via appen i Androidmobiler och -surfplattor. Därför vill vi återigen informera om hur det ligger till.

Felet uppstod vid en teknisk uppdatering för några veckor sedan och kan tyvärr inte lösas utan en större åtgärd. Vi kan för närvarande inte säga när det blir.

Vi uppmanar våra läsare att använda den mobila hemsidan alingsastidning.se så länge. Hemsidan är sedan flera år tillbaka responsiv, det vill säga att den anpassar sig till skärmstorlekar, och den innehåller dessutom mer än appen.

Med ett bokmärke på startskärmen är det lika enkelt att nå tidningen den vägen som i appen. Funktionen för att lägga till ett sådant bokmärke finns under tre punkter uppe till höger i mobilen.

Välj ”Lägg till på startskärmen” så placeras en förberedd AT-symbol på startskärmen. Sedan går det lika snabbt att komma in på Alingsås Tidning där som i appen.

Länk till e-tidningen finns också på den mobila hemsidan, under menyknappen, som är försedd med tre vågräta streck.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.