Svar till AT ang debattartikeln om Förskoleupproret

Alingsås

Förskoleupproret är INGEN kampanj utan precis som namnet säger ett Uppror! Ett sätt att bryta tystnadskulturen inom förskolevärlden och öppna ögonen på allmänhet, politiker och makthavare. Många tidningar runt om i Sverige har skrivit om detta så jag finner det väldigt märkligt att AT tolkar detta som en kampanj. Råder er att läsa på …

AT svarar igen:
Vi hade ett stort nyhetspaket i ämnet redan 2014 – och även följt upp det när det funnits något konkret att ta fasta på efter det. Men vi kan inte driva frågan (=kampanj), utan det måste göras av dem det berör.
REDAKTIONEN

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.