”Trivsamma Trästan? Vem bryr sig?”

Alingsås

Författaren av Dödsstöten för innerstaden har helt rätt. Hur kan någon tro att folk vill komma hit om det inte finns parkeringar? Man kan inte ta bort fler än 200 parkeringar – som det blir med alla planer, utan att det skapar konsekvenser.

Redan idag är det svårt att få p-plats i innerstan; flera av mina vänner från Floda och Lerum väljer idag andra orter för shopping. Fast de hade kanske kunnat cykla hit?

Och hur blir det med The Capital of Fika när centrumhandeln dör? Redan nu väljer många att fika på Vimpeln (vuxendagis, där kan man sitta med en kopp kaffe i flera timmar), där man är säker på att få parkering. Inte mycket till fikakultur där.

Trivsamma Trästan? Vem bryr sig? Bygg stort och fräckt i stället för lågmält och mysigt. Ju högre lådor, desto bättre. Finns det något parti som har en åsikt om detta? Fint att få höra den, i så fall. Före valet.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.