Arkivbild: MIKEY LENNARTSSON
NÅGOT FÖR ALLA. Nostalgifestivalen på Tånga Hed är mer än bara veteranbilar.

Nostalgifestival för 15:e gången

Vårgårda

Till helgen är det återigen dags för Nostalgifestivalen i Vårgårda. Festivalen firar i år 15-årsjubileum och precis som vanligt kan man räkna med att retrointresserade från när och fjärran kommer vallfärda till Tånga Hed.

De senaste åren har festivalen lockat över 10 000 besökare och i år när man firar 15 år är utsikterna goda för att det ska komma minst lika mycket folk.

Nostalgifestivalen kommer vara fylld av veteranfordon, artister och attraktioner för hela familjen. I år kommer det finnas två nya utställningar att titta på. En som handlar om Elvis och en om läskedrycken Champis som även den jubilerar och fyller 100 år.  

Tillställningen kommer som vanligt hålla till på Tånga Hed. På Tånga finns det förutsättningar för att hela familjen ska trivas. Badbassängen kommer vara öppen och dessutom finns det en 4H-gård.

– Det här är en festival som passar alla. Allt från treåringen till gammelfarfar ska kunna hitta något som de kan uppskatta. Det finns så mycket mer än att bara titta på gamla bilar, säger arrangören L-P Andersson. 

Läs mer i tisdagstidningen

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.