• Foto: LEONORE NORDIN
    Elisabeth Hilling visar textilkonst.
  • Foto: LEONORE NORDIN
    Thomas Blomgren visar smide och Susanne Kullman keramik.

Ställer ut i kvarnen i sommar

Alingsås

Idag, lördag, öppnar årets sommarutställning på Stampens kvarn.

Få saker signalerar sommar i konst-Alingsås som utställningarna på Stampens kvarn. Den första har vernissage idag, lördag, och kommer att hänga uppe till och med söndag 15 juli.

I den första omgången visar Wally Berg konst i kol, krita och akvarell och Pernilla Holmberg akvareller. Tillsammans med dem på kvarnens tredje våning visar Elisabeth Hilling från Västra Bodarna textil konst.

På bottenvåningen ställer konsthantverkarna och tillika paret Susanne Kullman och Thomas Blomgren från Hillared ut keramik och smide tillsammans. Bland annat har de dukat upp ett bord där Susannes keramik är dukad med på möbler med smide av Thomas.

Under hela sommarsäsongen kommer textilkonst av Ninni och Charlotta Michelsen att visas. Dessutom finns Alingsås konsthantverksgrupp på plats och visar och säljer sina alster och Alingsås fotoklubb visar kvarnhistoria i text och bild.

Läs mer i lördagstidningen

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.