Svar till Gratis busskort behövs alltid

Alingsås

Mycket riktigt Kalle i Sörhaga allt kostar pengar, inget är gratis.

Du pratar om valfläsk, jag pratar om att alla barn och ungdomar ska kunna ta sig till vänner, aktiviteter och sommarjobb på sommaren. Som Kalle kanske vet bor alla inte i centrala Alingsås och ungdomar som söker arbete i centrala Alingsås och eller utanför kommunen kan inte ta sig dit om familjens ekonomi är begränsad, vilket innebär att ungdomen blir hemma. Barn med föräldrar som inte har råd köra hit och dit blir hemma.

Jag ser detta som en bra möjlighet så alla barn och unga kan ta sig ut utan begränsas av familjens ekonomiska situation.

Kalle kanske även vet att det i flera kommuner erbjuds gratis busskort till barn och ungdomar vilket visat sig vara till stor hjälp. Du nämner äldre, då kanske Kalle redan vet att de redan erbjuds gratis busskort från 65 år och äldre seniorkort i Alingsås kommun, har Kalle synpunkter på detta också?

Men eftersom du nämner val och fläsk borde du kanske engagera dig politiskt i något parti i Alingsås och lyfta det du tycker är viktigt, Kalle.

Gratis busskort behövs över sommaren.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.