Väntar på svar

Herrljunga

För ganska exakt en månad sedan hade jag en insändare i denna tidningen riktad till alliansens politiker rörande er iver om att privatisera arbetsförmedlingen. Min undran handlade om på vilket sätt det skulle bli bättre med tanke på att de privata redan är inne i arbetsförmedlingens verksamhet. Och en del av dessa privata aktörer blir utkastade för ett dåligt jobb.

En av politikers viktiga roll är att ha kontakt med väljarkåren. Många menar också på att en direkt kontakt med väljarkåren är avgörande för ett partiets valutgång. Jag tycker att denna roll blir viktigare om man kandiderar till riksdagen eller står som första namn på ett partis lista.

Vi har två personer i Herrljunga som säger sig vilja företräda väljarna i riksdagen. Deras vilja att berätta vad man står eller att ha kontakt med väljarkåren är lika med noll.

Kan förstå om man inte vill svara på undertecknads insändare med tanke på min politiska tillhörighet, men det finns fler som läser insändarna som kanske hade varit intresserade av erat svar. En del av dessa kanske besöker arbetsförmedlingen och saknar jobb i dag.

Här stämmer ordspråket ’’Tomma tunnor skramlar mest’’ in på alliansen och min förhoppning är att man tar med sig alliansens ovilja att kommunicera med väljarkåren på valdagen.   

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.