Foto: URBAN KÄRVLING
NEDBRUNNET. En mindre byggnad totalförstördes i måndagens brand vid Jämnesjön.

Byggnad brann vid sommarhem

Eggvena

En brand uppstod på måndagsmorgonen vid Sommarhemmet i Eggvena – en anmälan om mordbrand har upprättats.

Det var vid halvsjutiden på måndagsmorgonen som räddningstjänst fick larm om en brand i byggnader vid Sommarhemmet vid Jämnesjön. Enligt uppgifter från räddningstjänst på måndagsmorgonen så har en mindre övernattningsbyggnad brunnit ner till grunden. Någon risk för att branden skulle sprida sig till andra byggnader i området ska inte ha funnits.

Det finns misstankar om att branden vid Sommarhemmet kan ha varit anlagd och polis har därför upprättat en anmälan om mordbrand. Brandplatsen är avspärrad i väntan på att polis ska genomföra en teknisk undersökning. Någon person kom inte till skada i samband med branden.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.