Kaliffa bjöd på stor underhållning i Åmanska parken. Foto: Mikael Svensson

Helt seriöst – vilket ös

Alingsås

Kaliffa bjöd på stor show när han gästade årets andra upplaga av Sommaronsdagarna i Åmanska parken. Det var näst intill omöjligt för publiken att stå still och allsången var total när superhiten ”Helt seriöst” spelades mot slutet av konserten.  

Årets andra Sommaronsdag hade precis lika tur med vädret som för en vecka sedan när Uno Svenningsson startade konsertserien.

Innan Kaliffa klev upp på scen värmde Alingsåstjejen Olivia Eliasson upp publiken på bästa sätt. Olivia slog igenom stort i årets Melodifestival med låten ”Never Learn”.

Fartfylld show

Det var trots allt Kaliffa som var det stora dragplåstret för kvällen. Och han gjorde ingen besviken. Tillsammans med delar ur gruppen Hoffmaestro showade han loss ordentligt och bjöd på fart, färg och inte minst sväng. 

Härligt var det också att att se Kaliffa efter avslutad spelning gå ner från scenen och ta bilder kramas med publiken. Något som verkade mycket uppskattat. 

Kvällens höjdpunkt var inte helt oväntat när artisten och publiken svängde loss till ”Helt seriöst”. 

Nästa vecka gästas Sommaronsdagarna av Norlie & KKV.  

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.