Martinsen och Bella vann stora SM

Ridsport

Vårgårdaryttaren Karin Martinsen och hästen Bella kan titulera sig svensk mästare i hoppning.

I dagarna har SM avgjorts i senior, young rider och junior. Platsen för dessa tävlingar har varit Billdal, Göteborg. 23-åriga Karin Martinsen från Vårgårda, som är hemma i Sverige igen, och hästen utmärkte sig. Det slutade med att båda blev svenska mästare under söndagen.

– Det var nervöst då det hängde på en bom att spela mellan. Bella har utvecklats något enormt senaste månaderna och jag är jätteglad över att jag kunde vinna med henne i dag, säger hon i en intervju till hippson.se.

Läs mer i kommande nummer av AT.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.