Skadegörelse på Sparbanken

HERRLJUNGA

Under tisdagsnatten har någon försökt krossa rutor på Sparbanken i Herrljunga. Det ska inte röra sig om något inbrottsförsök utan endast skadegörelse.

Vid 01.30-tiden på tisdagsnatten fick polisen in ett larm om skadegörelse i Herrljunga. Det är glasrutorna vid entrén Sparbanken som har förstörts. Glaset ska dock vara av sådan art det är näst intill okrossbart.
 
– Vi kommer behöva byta glasen. Det är klart att det kostar väl en del men jag tror att fastighetsägaren kommer stå för det, säger Anders Samuelsson VD Sparbanken Alingsås.
 
Samuelsson berättar att gärningspersonen ska ha använt sig av en hammare eller liknande för att slå sönder rutorna. Enligt uppgifter till Alingsås tidning ska det även ha använts en hammare när Horsbyskolan utsattes för skadegörelse i slutet på förra veckan. Banken var öppen precis som vanligt under onsdagen och det har inte varit aktuellt att stänga på grund av händelsen.
 
Krossad ruta. Foto: Sparbanken Alingsås
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.