22-åring häktad för grov misshandel

Vårgårda

En 22-årig man från Vårgårda har häktats misstänkt för grov misshandel och överträdelse av kontaktförbud.

De aktuella gärningarna inträffade på en adress i centrala Vårgårda i slutet av juli då mannen också greps av polis. I förra veckan hölls häktningsförhandling bakom stängda dörrar i Alingsås tingsrätt. Mannen nekade då till brott och bestred åklagarens häktningsyrkande. Efter överläggningar beslutade tingsrätten att häkta 22-åringen som på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och övergrepp av kontaktförbud. Som skäl för häktningen anger tingsrätten risk för att mannen fortsätter begå brott, samt att han även riskerar att försvåra utredningen om han befinner sig på fri fot. Åtal mot 22-åringen ska vara väckt i slutet av nästa vecka.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.