En definitiv slutreplik, Stefan Svensson (KD)

Alingsås

Dessvärre bekräftar Stefan Svensson genom sina insändare och sitt agerande orsakerna till varför kommunen befinner sig i ett moras, exemplifierat av en bottenranking när det gäller näringsliv samt brist på dialog. Att som politiker dessutom ägna sig åt smutskastning istället för visioner och framtidsfrågor göder endast politikerföraktet.

För att bryta denna negativa spiral har Liberalerna sett det som nödvändigt att gå till val som ett fristående parti.

Det har gett oss möjlighet att nu arbeta framåt för öppenhet, tillit och delaktighet! Utöver ett valmanifest på hur vi långsiktigt kan utveckla och stärka Alingsås och därmed återskapa kommunens goda varumärke har vi också en värdegrund som baseras både på en respektfull människosyn och en tilltro till att kommunen tillsammans med det civila samhället kan bygga det goda samhället.

Detta innebär fokus på att;

• säkerställa respekt för den personliga integriteten. Ingen får som nu hängas ut utan skall lyssnas på och betraktas som oskyldiga tills motsatsen är bevisad.

• utveckla och fördjupa samverkan med föreningsliv och näringsliv.

• det politiska etablissemanget inte skall tillåtas utgöra ett politiskt frälse utan skall också kunna granskas externt.

Liberalerna har krävt att kommunledningens utgifter på konsulter, advokater och en ev. tvist i arbetsdomstolen skall redovisas. En förlikning, som vi förordat, hade sparat lidande och skattepengar.

Som ett idéparti ser vi stora möjligheter och utmaningar när vi går framåt!

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.