Herrljunga – en kommun för hoppfulla!

Herrljunga

Herrljunga är en kommun med strålande förutsättningar. Herrljunga har ett bra geografiskt läge med goda kommunikationer. Ska Herrljunga kunna ta nästa steg så måste vi sluta nöja oss med ”Våga Vilja Växa”. Det är dags att gå från ord till handling och hoppa på tåget för en spännande resa in i framtiden.

Vi vet att Herrljunga kan bättre. Det handlar bara om att inse att dagens och framtidens problem inte går att hantera med gårdagens lösningar. Moderaterna har en vision för framtidens Herrljunga. Vi behöver tänka nya tankar och vi behöver jobba på nya sätt. Tillsammans och med gemensamma insatser klarar vi detta.

Moderaterna kan lova ett starkt ledarskap med utgångspunkt i Herrljungabonas önskemål. Vi är beredda att ta ansvar för hela Herrljunga. I ett Herrljunga där Moderaterna styr som en del av ”Allians Herrljunga” kommer den kommunala servicen att vara av hög kvalitet och invånarna kommer att ha ett större inflytande över sin vardag.

Vi har en vision om ett Herrljunga där fler människor vill leva, utbilda sig, arbeta och forma sin vardag. Ett Herrljunga där alla kan känna sig trygga, sedda och få sina behov tillfredsställda utifrån sina egna unika förutsättningar. Moderaterna tar ansvar för ekonomi, jobb, utbildning och trygghet. För att klara alla utmaningar behöver vi ett Herrljunga där fler går till jobbet och där alla bidrar utifrån sin förmåga. En god välfärd är beroende av ett starkt och livskraftigt näringsliv.

Framtiden är ännu ett oskrivet blad, men Moderaterna är övertygade om att med rätt ledning så har Herrljunga fortfarande det bästa framför sig.

  • Magnus Lennartsson (M)
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.