SD gör skillnad

Alingsås

SD Alingsås har bara 3 platser i kommunfullmäktige, av totalt 51. Trots detta har vi stort inflytande i politiken.

Vi är att betrakta som det enda oppositionspartiet mot övriga sju.
På vår Facebooksida har vi inför valet lyft frågor vi vet kommer att avgöras nästkommande mandatperiod. Det tog givetvis hus i helskotta hos de alla andra partierna när vi redogjorde för vår uppfattning. Man dementerade och menade att vi ljuger. Detta har fått till följd att man därmed inte längre kan genomföra det vi är övertygade om hade blivit verklighet.

Vi har alltså räddat allmännyttans lägenhetsbestånd som riskerade rejäl utförsäljning.

Vi har förmodligen även räddat kommunens lantliga skolor eftersom inget parti med hedern i behåll kan lägga förslag om nedläggning nu när man i AT sagt att vi ljuger när vi påstår detta.

Trots tidigare debatter har man nu vänt 180 grader och vill se fler parkeringar och inga avgifter i centrala staden!

Våra annonser har alltså i allra högsta grad fått våra motståndare att ändra sin inställning bara för att klämma åt oss Sverigedemokrater. Vi är givetvis tacksamma för detta och kommer även i fortsättningen att utmana etablissemanget och den tystnadskultur som kännetecknar Alingsåspolitiken.

Vi vill att kommunens invånare skall veta hur viktigt kommunalvalet är den 9 september! Att våra annonser varit till gagn för Alingsås invånare är därmed ett faktum.

Vi Sverigedemokrater har en viktig roll i Alingsåspolitiken som visselblåsare och när vi blir fler kan vi uträtta mer. Blir vi Alingsås största parti efter valet, kommer mycket att förändras till det bättre!

Antingen accepterar man den politik sjuklövern bedriver eller så vill man ha förändring – på riktigt! Valet är ditt. Vårt engagemang är genuint och vår politik är den bästa för Alingsås! 

  • Boris Jernskiegg, gruppledare
    Agneta Grange Petrusson, ordförande
    Glenn Pettersson, andre vice ordförande
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.