Skärp dig, Svensson!

Alingsås

Svar till Stefan Svensson angående Brodén sviker skattebetalarna:

Skärp dig Stefan Svensson. Det är smaklöst att gå till personangrepp mot din politiska kollega i KSAU. Det är ett lågvattenmärke och förstärker bara bilden av Alingsås som en kommun som faller i alla möjliga rankingar.

Ditt agerande för inte varumärket Alingsås framåt. En ursäkt vore på sin plats.

Sparkandet av ABC-cheferna är bara några av alla som skrämts bort. Undrar vem som anställt alla dessa människor.

Estrad är inte vilket enskilt privat företag som helst. Det har bildats för att få en mötesplats för kultur, konferens, event och sport.

Ta bara AHK som exempel. Det har möjliggjort att Alingsås fått ett av Sveriges bästa handbollslag. Dom nämns varje vecka i Radio och TV under handbollssäsongen. Dessutom har dom en ungdoms- och integrationsverksamhet i världsklass. Denna framgångssaga hade inte varit möjlig utan Estrad.

För varje ungdom som räddas från att komma på glid sparas miljontals kronor. Man ska inte motarbeta goda krafter utan samarbeta.

Jag tror inte en enda Alingsåsare med ett hjärta som brinner för AHK eller ungdomsverksamhet kan lägga sin röst på KD i kommunalvalet.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.