Foto: Stephanie Mccabe/Unsplash

Snart tillåtet grilla på egen tomt

Alingsås

I morgon, tisdag den 14 augusti klockan nio på morgonen, släpper Länsstyrelsen i Västra Götaland på det länsövergripande grillningsförbudet på egen tomt.
Det meddelar man i ett pressmeddelande.

Det är efter samråd med räddningstjänsterna i området som Länsstyrelsen fattat beslut om att häva förbudet mot grillning på egen tomt. Ett beslut som alltså gäller från och med tisdag den 14 augusti klockan 09.00.

– Det totala eldningsförbudet i skog och mark, inklusive grillning och användning av stormkök, ligger kvar i hela länet. Men Länsstyrelsen släpper förbudet mot att grilla på egen tomt, säger Charlotte Hagstrand, länsbrandingenjör på Länsstyrelsen, i pressmeddelandet. 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.