Foto: TV4
REDO FÖR KÄRLEK. Victoria Eklund Gustafsson, 23 år, jobbar till vardags som incheckare på Landvetter flygplats. Nu hoppas hon hitta kärleken på Love Island.

Victoria hoppas bli förälskad på kärleksön

Alingsås

På söndag är det Sverigepremiär för tv-programmet Love Island, där kärlekstörstande singlar kommer samman i en villa på den grekiska ön Korfu. En av dem som hoppas finna kärleken är alingsåsaren Victoria Eklund Gustafsson, 23 år.

Tittarna kommer få möta en väldigt glad tjej som gillar att skratta och ha kul, och en tjej som alltid är öppen för äventyr. De kommer också få möta en väldigt snäll tjej som försöker undvika konflikter, säger Victoria Eklund Gustafsson, då hon ska beskriva sig själv.

Love Island är dejtingprogrammet där kärleken står i fokus och där tittarna är med och styr handlingen. Redan inför premiäravsnittet på söndag har tittarna möjlighet att påverka programinnehållet via Love Island-appen. På samma sätt kommer de under säsongen kunna vara med och påverka vad som sker i villan och på så vis bestämma allt från vem som ska få gå på en dejt till vilket favoritpar man tycker ska stå som slutliga segrare.

–  Jag tänker att det kommer få tillvaron att kännas levande, att tittarna är med och bestämmer. Det är självklart lite läskigt, men samtidigt är det ju ett helt unikt koncept och det är så himla spännande att få vara del av detta. Sedan känns det ju väldigt roligt att min familj och mina vänner kommer kunna vara med och påverka, säger Victoria.

Läs hela artikeln i torsdagstidningen

  • Unikt koncept
  • Det söker Victoria hos en partner

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.