Vissa lär sig aldrig!

Alingsås

Nu känner jag mig som Hasse och Tages ”Lindeman”. – Jag läser i dagens AT (papperstidningen och e-tidningen, reds.anm.) om bojkotthot i valdebatten. Tre partier hotade att hoppa av en valdebatt som PRO och SKPF skall ordna om Kommunistiska partiet skulle få deltaga.

Jag känner igen detta. Det var likadant när SD började att dyka upp. Inga partier ville ta en diskussion med dem eller bry sig om dem. Nu ser vi resultatet, en av fem kan tänka sig att lägga sin röst på SD!

Våga ta debatten, visa vad ni är bra på och våga vara rakryggade!
Vem vågar rösta på ett parti som inte vill eller vågar ta en debatt?

  • Väljare
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.