Kvinna rånad av man på cykel

Alingsås

En äldre kvinna utsattes för ett personrån i centrala Alingsås vid lunchtid på fredagen. Någon misstänkt gärningsman är inte gripen.

Det var vid 12-tiden på fredagen som en äldre kvinna blev rånad av en kille på Plangatan, i kvarteret Hill, i centrala Alingsås. Kvinnan knuffades omkull så att hon ramlade till marken och slog sig så att hon blödde från ansiktet.

I samband med angreppet stal gärningsmannen en kasse som kvinnan bar på. Enligt polis ska kassen ha innehållit ett paraply och några tipslappar, och inget av ekonomiskt värde.

Gärningsmannen försvann från platsen på cykel. Kvinnan chockades i samband med händelsen och har haft svårt att ge något signalement på killen. Polis har sökt efter gärningsmannen i centrala Alingsås, men fortfarande sent på eftermiddagen var det utan resultat.

Alingsåspolisens stationsbefäl framhåller att polisen är intresserade av vittnesuppgifter från allmänheten. Polisens telefonnummer är 114 14.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.