Foto: Svenska spel
TVÅ VINNARE I SAMMA FAMILJ. Danut Anitoaei och Mariana Anitoaei.

Ny trissvinst från turbutiken

ljung

Danut Anitoaei gjorde precis som sin svägerska Mariana. Han köpte en trisslott på Ica Nära i Ljung och skrapade sedan fram 250 000 kronor i tv-sändningen.

För tre månader sedan skrev AT om Ljungbon Mariana Anitoaei, som vann 250 000 på triss efter bara tre år i Sverige. Hon hade köpt sin turlott i ortens Icabutik och fick sedan göra det högtidliga skrapet i tv-studion.

Samtidigt som Mariana och hennes man flyttade till Sverige gjorde svågern Danut och hans sambo Ramona det. De har bosatt sig i Björketorp i Marks kommun, och när de hälsade på i Ljung en vecka efter Marianas storvinst köpte Danut en trisslott i samma butik som hon.

– Jag brukade köpa lite triss även innan men när hon vann så tänkte jag att jag skulle köpa på Ica Nära jag också och testa, säger Danut i ett pressmeddelande från Svenska spel.

Det gick alltså alldeles utmärkt. Tre tv-rutor uppenbarade sig och Danut fick också komma till Nyhetsmorgon i TV4 för att skrapa fram sin högvinst.

– Vi är så tacksamma, säger Danut Anitoaei i pressmeddelandet.

Svenska Spels vinnarkommunikatör Johanna Alba är gläds åt att få förmedla den här historien och säger att ”det är helt galet” att två ur samma familj skrapar TV-Triss tre månader ifrån varandra. 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.