Foto: Leonore Nordin
STORA VATTENMÄNGDER. Såhär såg det ut i gångtunneln under spåren vid Alingsås station vid klockan halv sju på fredagskvällen.

Stora vattenmängder skapar problem

Alingsås

Det började regna riktigt rejält på fredagens seneftermiddag vilket har orsakat stora vattenmängder, och därmed problem, på flera håll i Alingsås.

Det skyfall som drog in över Alingsås på fredagseftermiddagen, och som håller i sig även in på fredagskvällen, har skapat stora vattenmängder på flera håll i Alingsås. Räddningstjänsten har begett sig ut till antal platser i kommunen där vattnet ställt till med problem. 

– Det pumpas vatten i båda viadukterna under järnvägen, så polisen har spärrat av för trafik där nu, berättar Andreas Håkansson på räddningstjänsten vid klockan halv åtta på fredagskvällen.

– Hur lång tid arbetet tar vet jag inte riktigt men vattennivåerna sjunker i alla fall, fortsätter han.

Räddningstjänsten har även tidigare ikväll larmats till Skepplandavägen i Sollebrunn där träd fallit ner över vägen. Man arbetar även i en butikslokal i stan som har drabbats av översvämning. 

 

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.