Foto: Tv4
KÄRLEKSPAR. Victoria Eklund Gustafsson och Jacob Olsson har vunnit varandra och Love Island Sverige.

Victoria och Jacob vinnare av Love Island 

Alingsås

Alingsåsaren Victoria Eklund Gustafsson och hennes nyvunna kärlek Jacob Olsson står som vinnare av Love Island Sverige 2018.
– Jag är chockad!, säger Victoria.

I mitten av augusti klev Victoria Eklund Gustafsson in i villan på grekiska ön Korfu tillsammans med ett gäng andra singlar – alla med målet att hitta kärleken i Tv4:s program Love Island Sverige.

Då Jacob Olsson klev in i huset, efter ett antal veckor, föll Victoria pladask och snart insåg hon att hennes känslor var besvarade.

I lördagskvällens finalavsnitt stod det klart att tittarna röstat fram Victoria och Jacob till det starkaste kärleksparet i villan.  Tillsammans kammade de hem en halv miljon kronor. Utöver att ha vunnit varandra, såklart

– Jag gick in i villan som en singel som aldrig varit kär och alltid haft otur i spel, och så går jag och drar hem både kärleken och Love Island. Jag är chockad!, säger Victoria.

Läs en längre intervju med Victoria i tisdagens AT.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.