FOTO: MIKAEL SVENSSON

Deppiga miner i Wårgårda IBK

Innebandy

Wårgårda IBK fick nöja sig med en poäng i hemmamötet med Tranemo.
– Vi var klart bättre än dom, och det grämer mig enormt mycket att vi inte lyckades vinna, säger WIBK-tränaren Christoffer Bergqvist efter 2–2 (2–0, 0–1, 0–1).

Wårgårda IBK inledde matchen piggt och via mål av Boon Khambanlue och Benjamin Hacker var det 2–0 efter första perioden.
En ledning som var i underkant, menar Christoffer Bergqvist.
– Vi skapade hur mycket som helst, och hade vi fått in 3–0 och 4–0 så hade vi gått ifrån och vunnit den här matchen med många bollar. Men tyvärr ville det sig inte, säger WIBK-tränaren.

Tranemo reducerade efter 8.19 i andra perioden, och i början av tredje kom också kvitteringen. WIBK pressade på för ett segermål efter 2–2-målet men fick helt enkelt in bollen i nätet. Varken i tredje eller i förlängningen.
– Vi tog bort deras stora stjärna Johan Magnusson totalt, men ändå lyckades vi inte vinna. Så här dagen efter känns det fortfarande riktigt surt, säger Christoffer Bergqvist.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.