Foto: PRIVAT

Inget snack när Annelund vann serien

Fotboll

Sejouren i sexan blev som väntat bara ettårig för Annelunds IF. Laget gjorde jobbet borta mot Södra Härene och vann med 7–0 (4–0).  

– Det var en ganska behaglig match att följa från sidan, och det märktes att det var vi som hade något att spela för. Så här när serien är färdigspelad måste jag erkänna att vi har varit för bra för division sex. 103 gjorda och 16 insläppta vittnar väl om det, säger tränare Kristoffer Holmén. 

Annelund gav som sagt aldrig Södra Härene någon chans på Granhagen. Gästerna tryckte gaspedalen i botten direkt från start och vann till slut med 7–0. Ledningsmålet kom efter bara 15 sekunder och två minuter senare var det 0–2 på tavlan. 

Innan den första halvleken var över hade gästerna hittat nätet ytterligare två gånger, och matchen var redan avgjord i paus. Andra halvlek blev av förklarliga skäl ganska avslagen. 

– Det känns bra att vi får spela division V-fotboll igen nästa säsong. Det är ändå där vi hör hemma kan jag tycka, säger Kristoffer Holmén. 

Fortsätter du som tränare?

– Vi ska sätta oss ner och prata om min framtid i dagarna här, men allting talar för att det blir ett år till. 

Målen: Gustav Carlsson 5, Jonatan Andersson, Robert Holmén.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.